L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 22 de juliol del 2022

Celebració de la segona jornada de reciclatge a la platja amb un ecomòbil d'arreplegada de trastos inservibles, mobles i aparells.

 

  Tavernes... sempre en positiu

Segona jornada dedicada al reciclatge per als veïns i veïnes de la platja dins de la campanya engegada per l'Ajuntament de Tavernes, a través de la regidoria de Medi Ambient, que dirigeix la regidora de Compromís Mònica Palomares, i que es realitzarà al llarg de l'estiu.

Avui ha estat el segons dia que, amb la col·laboració del el Consorci de Residus Ribera-Valldigna, al qual pertany Tavernes, un camió ecomòbil ha estat en la platja per a recollir de manera gratuïta els aparells elèctrics, trastos i mobles majorment, a més d'altres estris i andròmines casolanes. L'acollida ha estat molt bona i nomes unes hores després d'iniciar els servei el camió ja tenia emmagatzemats els objectes que podeu vore en la foto superior.

Els objectes dipositats són diversos. des de metall, càpsules de café, aparells electrònics i elèctrica, oli ja gastat de cuina, matalàs, piles, peretes de la llum, i fins i tot  "escombros"  a més de paper, cartró i fusta.

 

 

La campanya s'allargara tot l'estiu, amb dos serveis cada més, i ara ja només queda:

Mes d'agost:  dies 5 i 9 de 8 a 14 hores

Mes de setembre: dies 2 i 6 de setembre de 8 a 14 hores

Aquesta campanya  té entre altres objectius conscienciejar a la ciutadania de la necessitat del reciclatge i sobre tot, de fugir de pràctiques com abocar arreu del terme les deixalles que després perjudiquen molt el medi ambient. L'Ajuntament disposa també d'un servei gratuït d'arreplegada de mobles, electrodomèstics i trastos vells on cal telefonar a la centraleta de l'Ajuntament (96 282 40 15) per concertar el dia i hora d'arreplegada.
 
Elaboració pròpia