L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 13 de juliol del 2022

Una nova tanca i un complet repàs de pintura i marcatge de les pistes poliesportives de la Goleta

 
 
 Tavernes...   sempre en positiu
 
L'Ajuntament de Tavernes continua la tasca de millora de les pistes esportives situades al sector nord de la Goleta, i avui es treballava amb la col·locació d'una nova tanca i el marcatge de les pistes. Aquestes treballs completen els que vam informar fa uns dies de remodelació de la pista de futbet, amb la col·locació de les noves llambordes i abocament d'una nova capa de formigó, els treballs han continuat amb la pintura i nou tancament de les pistes.
 
 
 
 
Els treballs de marcatge de les pistes (les bandes, les àrees, etc) continuava aquest mateix matí per un equip de pintors mentre un altre equip estava col·locant les noves tanques de les pistes, tal como les fotografies d'aquest mati permeten comprovar.
 
 
 
El regidor d’Obres Públiques, Josep Llàcer, de Compromís, fa uns dies en parlar d'aquestes obres, quan es van iniciar, va assenyalar que l'Ajuntament du a cap aquest conjunt d'obres de millores en les zones esportives de la platja -aquestes que parlem avui en la zona nord de la Goleta, i que s'uneixen a les executades en les pistes de pàdel-  en coordinació amb les diverses àrees àrees municipals tot amb l'objectiu d'oferir als estiuejants uns millors serveis i unes instal·lacions en les millors condicions.
 
Elaboració pròpia