L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 14 de juliol del 2022

Ahir vam celebrar el Dia del Clot de la Font: les fotografies de la festa

 

 Ahir vam celebrar el Dia del Clot de la Font, en una jornada on la calor va esdevindre la gran protagonista amb temperatures, si fa no fa segons els llocs, al voltant dels 35-36º C, un fet determinant en la presència dels vallers i valleres molts dels quals es quedaren a casa, tot i reemprendre l'activitat després de la pandèmia. 

 

 

 

I això es va notar en l'assistència, menys assistents del que solia ser habitual abans de la pandèmia i també es va notar en la presencia de paradetes de fruits secs, torrats, joguines i llepolies, molt poques i inclús alguna absència notable, com la paradeta de cacau, tramussos i torrat que sempre ens acompanyava en anys anteriors. Tot i això enguany hem tingut com a novetat una paradeta de llibres per a menuts i menudes, recordant-nos que la lectura és bona eina per a passar l'estiu i per formar-nos.

 

 

 I els veïns i veïnes que aprofitaren per berenar en el paratge i gaudir del concert que oferia "Cooldesac", ben aplaudit pels presents.

Com sempre es diu... "una imatge val per mil paraules", i per tant us convidem a contemplar les imatges de la diada, d'ahir mateix.

 

Elaboració pròpia