L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

diumenge, 17 de juliol del 2022

Ahir se va celebrar amb bona participació el 7é Campionat de Tennis Platja


El tradicional Campionat de Tennis Platja que organitza l'Ajuntament se va celebrar ahir dissabte  en la seua setena edició i amb una participació de 51 parelles. Les modalitats han estat per parelles (masculí femení i mixt) i amb les categories de benjamí, aleví, infantil, cadet i sènior. 

 


Un dia amb molta calor ja de bon matí que no ha restat res al bon ambient i, com sempre, a una excel·lent organització, amb un gran muntatge de set pistes i un treball intens dels operari d'esports i de la brigada municipal ( mullant pistes, refent límits, arreglant altures de xarxes...). Tasques feixugues, i més amb la calor i estant al sol, que només s'aprecia i es valora quan et passes un temps observant els partits. 

El participants han estat obsequiats amb refrescs i meló d'Alger per tal de pal·liar un poc la calor, detalls de Disvall i Sucre.
 

 

 

 

Les partides s'han jugat  en la zona Aquarium-Sant Isidre a partir de les 10, que han iniciat les eliminatòries, mentre les finals han estat ja passades les cinc de la vesprada. Després ha tingut lloc el lliurament de trofeus a càrrec del tècnics Paco Cuñat, del coordinador d'esports i gran ànima d'aquest torneig, Enric Gascón, i de la monitora Encar Vercher. 

 




RESULTATS

Benjamí

Campions: Salva i Francesc

Subcampions: Tiago i Vicent

Alevins femenins

Campiones: Maria i Lucia i elena

Subcampiones: Dulce i Martina

Alevins masculins

Campions: Roger i Marc

Subcampions: Arturo i Xavi

Infantils

Campions: Fonseca i Javier

Subcampions: Jordi i Guillem

Cadets femenins

Campiones  Anabel i Clara

Subcampiones Carmen i Julia

Cadets masculí

Campions: Enric i Jordi

Subcampions: Miquel i Pau

Sèniors femení

Campiones: Dulce i Marisa

Subcampiones: Carol i Ana

Sénior masculí

Campions: Pepe i Javier

Subcampions: Roman i Àlvar 

 

Una imatge d'arxiu de la pesca amb rall

 A destacar...

La associació Aparcova Pesca amb Rall que promociona i difon aquesta manera tan tradicional valenciana de pescar a vora mar va celebrar una jornada de fraternitat en la zona pròxima a Padur. L'associació va tindre el detall de convidar els participants i els monitors del Campionat de Tennis a assaborir un plat de paella o un plat d'allipebre, a voluntat, que cuinava Aparcova.