L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimarts, 12 de juliol del 2022

Les pistes de pàdel estan completament noves i disposen de les millors condicions amb la reforma executada per l'Ajuntament

Tavernes... sempre en positiu.

 
Les pistes de pàdel que s'ubiquen a vora el Camí Marenys, front a la residència Solimar, en la platja de la Goleta presenten un aspecte totalment canviat, d'obra recent feta, després dels treballs de millora que ha dut a cap les darrers setmanes la regidoria d'Obres de l'Ajuntament, que presideix el regidor Josep Llàcer, de Compromís. 
 

 

 

 

Les obres de millora de les pistes amb nova gespa artificial, una de cada color per a cada pista i la corresponent capa d'arena de sílice  estan acabades. Igualment s'ha dut a cap, la instal·lació d'una nova tanca metàl·lica, i s'han pintat els "parats" que la sostenen. Cal indicar que, a més d'aquesta nova tanca s'ha procedit a la col·locació de pals en la part superior de la parets, així com altres pal en el exterior ja de les pistes, en la zona de separació de les cases veïnes per tal d'evitar que les pilotes isquen de la instal·lació. 

 

 

 

 

Totes aquestes millores s'han complementat amb la pintura de les parets interiors i exteriors del recinte de pàdel, del qual només queda ja per col·locar les xarxes de les pistes i diversos elements de mobiliari urbà, principalment banquets .

Elaboració pròpia