L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 22 de juliol del 2022

Gran èxit de participació i públic en el Torneig de Futbol Platja organitzat per l'Ajuntament


Un total de 150 participants ha tingut la primera edició del "Torneig de Futbol Platja organitzat per l'Ajuntament de Tavernes i que s'ha disputat en la pista habilitada en l'edifici Sant Isidre.

 

 

 

 

El dimarts es va disputar els partits classificatoris de la categoria infantil,el dimecres els partits dels benjamins i alevins, mentre les finals de totes tres categories tenia lloc ahir dijous.

 

 

 

Les distincions han estat copa i medalles per als jugadors dels tres equips primers classificats. Els trofeus han estat lliurats pel primer tinent alcalde, Josep Llàcer, i la regidora d'Esports, Lara Romero i el coordinador d'esports Enric Gascón.

 

 

Resultats 

Benjamin

1r Guerrerets

2n Cobras

3r Anceloti

Aleví

1r Aleví B

2n Alevi A

3r Regaters

Infantil

1r Males influències

2n Los Cinco

3r Tigres