L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 23 de juliol del 2022

L'alumnat d'Obra/Pintura del Taller d'Ocupació finalitza els treballs de pintura del CEIP Sant Miquel

 
Tavernes... sempre en positiu

L’alumnat de l’especialitat d’Obra/Pintura del Taller d’ocupació "Millorem Tavernes IV" ha estat treballant des de fa uns dies pintant al CEIP Sant Miquel, una tasca que ara ja ha finalitzat després d'haver condicionat les estances del centre.  L'alumnat anteriorment havia actuat en el CEIP Magraner i ara iniciarà uns treballs semblant de millora de les instal·lacions en el centre educatiu CEIP Divina Aurora.

Generalment els treballs efectuats es dirigeixen a millorar de pintura les aules, zones comunes, els patis... tot de cara el pròxim curs escolar, per a la qual cosa s'aprofita l'època estiuenca per deixar-ho tot enllestit per a la tornada dels alumnes a principis de setembre.

 

Els treballs que efectuen els alumnes d'Obra/Pintura del Taller d'Ocupació s'emmarquen dins dels objectius contemplats en el taller, oferir una formació teòrica complementada amb accions pràctiques de millora d'espais i edificis públics, com aquestes que es duen a cap en els centres educatius, i així  preparar-los per a la seua inserció i integració en el món laboral.

Segons el web del taller d'ocupació