L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 12 de juliol del 2021

L'Ajuntament millorarà un tram del carrer Calvari amb la inversió de 100.000 euros




El govern municipal ha donat a conèixer la pròxima execució d’un conjunt d’obres de millora del Carrer Calvari en el tram entre els carrers Mare de Deu del Desemparats i Pintor Sorolla, a la zona est del nucli urbà, i amb una inversió prevista de 100.000 euros.

La licitació de l’obra , que incideix de manera directa en el compliment dels objectius de l’Agenda 2030 sobre el Desenvolupament Sostenible de Tavernes, es pot consultar en la PCSP.

 

Entre altres objectius es contempla:

 1. La substitució de les canalitzacions existents per reduir pèrdues en la xarxa, eliminar materials obsolets o corregir deficiències de pressió en la xarxa.

 2. La modificació o adaptació de voreres o altres elements urbans  amb  l’objectiu  de  millorar  les  condicions  d’accessibilitat  al  medi, la  millora  o implantació  de nova senyalització horitzontal i vertical en vies públiques.

Dins d’aquests objectius, s’eliminaran les  barreres  arquitectòniques  de  la  zona  de  pas  dels  vianants  perquè siguen més segurs i adaptats a totes les diversitats funcionals, al temps que s’adequarà i es reformarà el paviment d’alguns trams de vorera en mal estat. 

 

 

Un altre aspecte important dels treballs, pel que afecta a la salut pública, és el desmuntatge de  canalització  soterrada  de  tubs  de  fibrociment  de  fins  a  20 cm de diàmetre realitzada cosa que efectuarà personal autoritzat.  Tots aquests tub seran substituïts per uns altres adequats i segons la normativa actual. Alhora, es realitzara una  preinstal·lació de  xarxa telefònica.

Les empreses interessades en l’adjudicació poden presentar les seues ofertes fins al dia 29 del present mes, estant prevista l'obertura de sobres el dia 30. El termini d’execució es marca en tres mesos des de l'endemà a la signatura de l'Acta de Replanteig de l'obra