L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 8 de juliol del 2022

RECORDEM: Avui divendres se celebra la "5a Trobada Solidària" a partir de les 20 hores de la vesprada.

 

 

Tavernes... sempre en positiu.

 
Recordem que avui divendres, 8 de juliol, l’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria de Serveis Socials i comptant amb la col·laboració del Mercat Municipal, l’Associació de Comerciats de Tavernes i Caixa Popular organitza a partir de les 20 hores de la vesprada-nit la "5a Trobada Solidària".
 
La trobada tindrà lloc en la zona esportiva del Parc del Nord en la platja de la Goleta i inicialment amb la participació de diferents associacions del teixit associatiu valler i entitats sense ànim de lucre per a donar a conéixer l’esforç i treball social que realitzen durant tot l’any.

A partir de les 21.30 hores hi haurà actuacions musicals amb la batucada Vall-tu-kà i l’artista i cantautora ucraïnesa Anna Nadzion, que parlarà també de la situació dels refugiats i refugiades per la guerra en Ucraïna.

Sobre les  22 hores s'inicia la MajorFest amb la presència del cantant local, José David, i, més tard, l’orquesta vallera Pacific Blue. La jornada seguirà a la mitjanit amb ’‘En Veu de Dona’ i la participació del grup Women Play, amb un tribut al grup The Beatles. Com el passat any, l’Associació Alanna també estarà present amb un punt violeta de conscienciació.

L'esdeveniment compta amb servei de taula i bar per a sopar mentre es gaudeix de la trobada, els jocs infantils i les actuacions musicals.
 
Segons el cartell anunciador