L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dilluns, 4 de juliol del 2022

Informació sobre el programa d'Envelliment Actiu aquest estiu: Inici el dia 11 i fins el 30 de setembre


L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria de Serveis Socials i Gent Gran, que dirigeix la regidora de Compromís, Noe Alberola, posarà en marxa aquest estiu un nou programa d’envelliment actiu dirigit a la gent gran de Tavernes.
 
Una activitat que es durà a terme en l’esplanada de les pistes de pàdel de la zona nord de la platja i que integraran una sèrie d’activitats psicomotores que afavoreixen l’envelliment actiu a través de les sessions de ball adaptat, ball en línia i l’equilibri zen.

La regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, ha assenyalat que “l'estiu és molt important per impulsar les activitats a l’aire lliure, gaudir en companyia i amb normalitat de la vida després de la pandèmia. Iniciatives com aquestes que afavoreixen l’envelliment actiu i la reactivació social i afectiva de la gent gran”. 
 
 
 
 
Les inscripcions per al programa, que dona continuïtat a les activitats hivernals i a la iniciativa ReActiva’t del passat estiu, es faran el pròxim dimecres 6 de juliol de 9 a 14 hores en el Departament de Serveis Socials en el Braç Treballador. Cal remarcar que cada persona podrà inscriure’n a dos més, és a dir, fer alhora la seua inscripció i la de dos persones més per tal d’agilitzar els tràmits.

Les sessions començaran el dilluns 11 de juliol i enguany s’allargaran fins al 30 de setembre, totes ells coordinades per monitors especialistes en activitat física. El programa fomentarà un estil de vida saludable i un envelliment actiu entre les persones majors del municipi.

Horari: 
 
Dilluns i dimecres: de 8.30 a 9.30 hores sessions de ball adaptat.
Dimarts i dijous: de 8:30 a 9.30 hores serà el torn de l’equilibri zen
 
Les vesprades dels dimecres, de 20 a 21 hores, seran sessions de ball en línia.


Segons el Gabinet de Premsa i Comunicació 04/07/2022 14:21