L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

diumenge, 17 de juliol del 2022

Comenca el formigonat de les pistes del skatepart que es construeix en la zona esportiva de la Goleta

L'empresa que executa les obres del skatepark en la zona esportiva de la Goleta ha iniciat ja el formigonat de les pistes del circuit general. Els treballs d'abocar el formigó i deixar-lo en condicions perquè corren sense dificultats els patins continuaran els pròxims dies en la que serà la fase final de l'espai esportiu.

Cal indicar que aquests circuits no tenen una plantilla estandart de disseny, i normalment es dissenyen pensant en el lloc on s'ha d'ubicar i el perfil de les persones que el poden usar. En el cas d'aquest skatepark, que és una obra de la Direcció General de Ports, Aeroports i Costes de la Generalitat s'ha aprofitat i s'ha dissenyat per a la cantonada lliure que hi havia en la zona esportiva de la Goleta, als costats dels campets.

 

 

El sistema de construcció, com es pot observar en les fotografies d'ahir dissabte, és construir la base en terra, sobre la qual es construeix en fusta les carcasses que s'ompliran de formigó, i que contenen com a reforç per evitar trencadures una "mallasso" en ferro sobre el qual s'aboca i es prepara després el formigó imprés.

 La construcció del skatepark en la zona de la Goleta ha tingut el posicionament en contra del PP que en el passat ple municipal no es va mostrar favorable a aquest equipament esportiu ni tampoc que s'emplaçara en la Goleta.

 

 

 

El regidor de Compromís i reponsable d'Obres i Urbanisme, Josep Llàcer, que ha gestionat aquesta instal·lació esportiva, valorada en 50.000 euros, i que ha aconseguit que no li coste res a Tavernes, recordava que és una obra que paga integrament la Direcció General de Costes de la Generalitat, i es contempla dins d'un programa de millora de dotacions i infraestructures de les platges valencianes. 

El regidor d'Obres Públiques Josep Llàcer
 

Llàcer va manifestar en el ple, responent al PP, que el lloc idoni per a un skatepark és un espai esportiu, com era el de la Goleta, a més de ser l'únic de la platja que reunia les condicions per poder-lo albergar, així com el condicionant de  executar en la platja dins del pla de millora d’instal·lacions esportives esmentat.



Elaboració i fotografies pròpia