L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

diumenge, 24 de juliol del 2022

Marc Felis Candela, primer premi en el concurs de jovens saxofonistes "Villa de Madridejos"

El saxofonista de Tavernes Marc Felis Candela ha aconseguir el primer premi del “Concurso  de   Interpretación   de  .Jóvenes Saxofonistas  "Villa   de  Madridejos" que ha sumat una gran participació amb inscripcions de països com Austràlia, Japó, Xina, Alemanya, Portugal, Franca, Anglaterra i Itàlia, i en el cas espanyol amb músics de totes les autonomies.

La modalitat “Madridejos”, que era fins als 18 anys, ha triomfat el saxofonista valler, que ja havia aconseguit la millor puntuació en la semifinal front a altres 11 saxofonistes, repetint la màxima puntuació en la final, on participaven tres saxofonistes d’Itàlia, Madrid i València. 

 

 

El premi consisteix en un saxofó alt Selmer  "Supreme" valorat en  7000 euros i també el premi que representa l’aplaudiment de tots els saxofonistes reunits en el municipi manxec.

Berrnardette Charrier (solista  internacional  i professora de  Burdeos},  Angel  Luís de  la Rosa  o Jesús Librados (professors de  Madrid i  Segovia foren el jurat. Cal indicar que la primera fase el saxofonista interpretava darrere un cortina, amb la qual cosa es desconeixia la seua identitat i només es valorava allò que s’escoltava.

La nostra enhorabona