L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 22 de juliol del 2022

L'Agencia Valenciana de Turisme, com a responsable que és del servei, instal·la canonades d'aigua noves i repara els rentapeus

 
Tavernes... sempre en positiu.
 
L'alcalde Sergi Gonzàlez ho va dir per activa i per passiva en el ple, també es va publicar en la premsa comarcal, però com qui no vol escoltar, no escolta...  després es plasma sempre en negatiu en les xarxes. I es va dir: l''Ajuntament no era l'òrgan competent per escometre les reparacions de les canonades, enganxes i rentapeus que els temporals del passat mes de març i abril havien destrossat. Eixe treball amb els rentapeus no era responsabilitat ni l'havia d'assumir l'Ajuntament sinó l'Agència Valenciana de Turisme.
 
 
 
L'Ajuntament havia posat en coneixement de l'Agència Valenciana de Turisme la situació, però la resposta de l'organisme responsable va ser que mentre no acabaren els treballs de reposició d'arena no es podien iniciat les obres perquè s'havien d'instal·lar els ramals de canonades que havia desfet la mar, i procedir a muntar novament enganxes i connexions d'aigua. Una resposta lògica amb platges plenes de camions i maquinària pesant. Calia esperar i tindre paciència.
 
 
 
 
Cal saber que el servei de rentapeus l'ofereix l'Agència Valenciana de Turisme (AVT), institució que manté les instal·lacions. Fa uns 10 dies oficialment que es donaren per conclosos els treballs de reposició d'arena, i ha estat la regidora de Serveis Públics, Noe Alberola,  qui finalment ha assumit la responsabilitat de les dues darreres setmanes exigir pressa i celeritat tots els dies a l'AVT perquè s'estava perjudicant el turisme i el bon nom de Tavernes.
 
 
 
 

L’Agència Valenciana de Turisme ja ha donat solució als rentapeus de la platja que, segons ens diuen, ja funcionen en un 95% i la resta es qüestió només d'uns dies. Per a fer-ho possible, una màquina ha obert les rases on els operaris enterren les canonades principals des de les quals s'enganxen altres més menudes que porten l’aigua als rentapeus.




 
Així estaven les canonades després dels temporals

 
 Molts trams de la instal·lació és completament nova després que els temporals de març i abril  desenterraren, arrencaren i destrossaren el sistema de conducció d'aigua. Cal recordar que l'ultima actuació semblant i de gran envergadura arran dels efectes de la DANA Glòria obligaren a obrir una rasa de vora 1’5 metres de fonda, per davall del nivell de l’arena, on es va enterrar la canonada, tot pensant que no seria desenterrada. Però la mar en va fer de nou de les seues i tot el treball va acabar destrossat .
 

 Elaboració pròpia