L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimarts, 5 de juliol del 2022

PLE JULIOL 2022: (VÍDEO) Josep Llàcer (Compromís) acusa al PP de perjudicar greument la platja i els comerços amb les crítiques i campanyes negatives contra la platja

La platja fa uns anys

 

El regidor de Compromís, Josep Llàcer, va assegurar que les continues crítiques negatives que efectua la dreta local, i més en especial el PP sobre la platja, les seues instal·lacions i serveis és determinant perquè moltes famílies que es plantejaven estiuejar a Tavernes al final se'n vagen a altres llocs.

"Estan fent un mal que no se'l poden ni imaginar. Estan donant una imatge totalment distorsionada del turisme i en lloc d'usar aspectes positius, els estan dient que no vinguen a Tavernes perquè tot esta malament" indicava el regidor, que no defugia dels problemes que estem passant però alhora afirmava que la platja de Tavernes oferia coses que no hi ha a les altres, indicant una important programació cultural, d'activitats per a la gent major i joves, espectacles i festivals a més de racons com el llac.

Josep Llàcer remarcava una realitat que els vallers i valleres veiem tots els dies en les xarxes i la premsa com a tàctica de la dreta local: "sempre parlen en negatiu de Tavernes, mai diuen res en positiu" per a passar a preguntar al PP "quin  és el seu model de platja. Ací mai no hem escoltat les seues propostes de model, només que la platja es un desastre".

 


El regidor de Compromís va afirmar que el PP no te cap empatia envers els treballadors i funcionaris de l'Ajuntament, que davant les circumstàncies greus per les quals passa la platja, fan un treball esforçat, amb moltes hores de dedicació, que ni reconeixen ni aprecien. "No col·laboren en res. Si anem a Fitur ho critiquen. Fan una campanya de desprestigi a Tavernes que està perjudicant molt els negocis".

Però millor escoltar la intervenció del regidor. Parla clar sobre l'actuació i la campanya en contra de la platja sempre en negatiu que du a cap el PP i el perjudici que això porta a la platja.

Elaboració pròpia