L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dilluns, 11 de juliol del 2022

Josep Llàcer encapçalarà la candidatura de Compromís Tavernes a les eleccions municipals del 2023

 

Josep Llàcer, actual primer tinent alcalde de Tavernes encapçalarà la candidatura de Compromís per Tavernes a les eleccions municipals del 2023.

La decisió ha estat presa, per unanimitat, a l’assemblea de Compromís convocada aquesta mateixa vesprada-nit, en la qual l'actual alcalde,  Sergi Gonzàlez, ha comunicat la renuncia a encapçalar-la llista electoral, tot i que conservarà els càrrecs actuals fins les eleccions. .

L'actual alcalde valler ha anunciat aquesta vesprada la renuncia a ser candidat en lassemblea i explicava que "es una decisió presa absolutament  per motius personals, molt meditada, i difícil de prendre i dolorosa. Però, a partir del 2023, he decidit prioritzar aspectes de la meua vida personal del tot incompatibles amb la dedicació que requerix un càrrec com el de lalcaldia"


Tot i la renúncia a encapçalar la pròxima llista de Compromís a les eleccions municipals de 2023, Sergi Gonzàlez continuarà actiu com a alcalde, com a màxima autoritat local sense dimitir, i participant activament de la vida política com a membre de Compromís i formarà part de la llista electoral així com de lexecutiva de Compromís per Tavernes. "Li estic agraït de per vida a este grup humà, loportunitat que moferiren per tal de poder ser alcalde del meu poble. El menys que puc fer per vosaltres és deixar-me la pell, cada dia, pel nostre col·lectiu". ha indicat.

 El col·lectiu valler de Compromís ha  agraït la bona gestió de Sergi Gonzàlez al front del Consistori, feina que continuarà desenvolupant, amb el recolzament de tots fins al final de la legislatura. 

 

 

Unanimitat en l'elecció de candidat

Lassemblea de Compromís per Tavernes ha decidit, per unanimitat, que Josep LLàcer encapçale la candidatura en les eleccions municipals de lany 2023.

L'elecció és un reconeixement al treball efectuat per Josep Llàcer, peça cabdal en la transformació que, des de lany 2011, viu Tavernes i que ha permés abastir la gran qualitat de vida de la qual avui en dia gaudeixen vallers i valleres. 

Llàcer ha demostrat al llarg dels anys que és regidor amb una capacitat de treball gran, un treball constant fet al dia a dia que l'ha portat a gestionar i defensar Tavernes davant les Administracions on ha aconseguit quantitats milionàries en subvencionsque han beneficiat Tavernes, per exemple en els múltiples Tallers d'Ocupació, com a responsable de Foment Local,  tallers que han permés donar treball i una formació a centenars de vallers i valleres desocupat.

Al front de l'Urbanisme local, ha estat peça clau en la gestió que s'ha plasmat en el projecte de ronda a Tavernes que ja esta aprovat per Carreteres de la Generalitat, o haver aconseguit la Via Verda en construcció que recupera el traçat de l'antic trenet a cost zero per Tavernes, o una fita que prompte serà realitat com dur l'electricitat al polígon al Golfo, iniciat el 2003 i llargament paralitzat en governs anteriors, o ara la construcció d'una mota de defensa contra les avingudes del Vaca que permetrà també legalitzar les edificacions que el Suprem va declarar il·legals.

Tot això sense oblidar la gestió del dia a dia, així com també el gran treball realitzat al front de l'area d'Esport durant nou anys i que ha posat la base de tota l'organització material, humana i esportiva en la ciutat, i com a regidor responsable de Festivals a impulsar un nou model d'oci que impulse l'economia en la platja, en el sector hostaler i en la vida dels joves.

 

 

 

Un polític tot terreny, de treball i no de façana ni fotografies .

Si una cosa cal destacar en Josep Llàcer és que no és un polític de façana, de fotografies, sinó un polític de fets, de treball constant, un corredor de fons de la gestió, faceta  amplament reconegut per tothom, gràcies a una capacitat de treball i de gestió que ha fet que mai no s'haja  amagat ni defugit cap dels problemes, sinó que ha donat la cara (en Costes, en la Confederació,...) sempre defensant Tavernes. 

L'experiència i l'exhaustiu coneixement que té de la gestió pública dóna garanties que Tavernes caminarà pel bon camí i en pas ferm cap al futur. Un coneixement indispensable i necessari a lhora dafrontar amb èxit el repte de regentar una administració pública de la talla de l'Ajuntament en uns temps socialment difícils després de la pandèmia i dels temps que venen per culpa de la delicada situació econòmica, social i política generada pels darrers esdeveniments a escala mundial.

Josep Llácer ha defensat davant els militants la il·lusió per un projecte per Tavernes, i els ha encorajats a treballar per fer una ciutat digna per a tots, on prime con era el lema de la campanya anterior l'orgull de ser valler. 

L'exalcalde Jordi Joan ha recolzat el treball de Llàcer, la fidelitat a un Compromís polític i ha remarcat que ara cal crear equip, motivar a la ciutadania, després dels mals temps que hem viscut, i aconseguir un equip que fusione l'experiència dels actuals regidora amb una renovada joventut que ha de ser el futur de Compromís a Tavernes. 

La secretaria comarcal de Compromís, Jacinta Rubió, ha estat present en tot l'acte i ha felicitat, com tots els assistents, al nou candidat.  

 

Josep Llàcer Gandia (Tavernes de la Valldigna, 1980)

Legislatura 2011- 2015 : Tercer Tinent Alcalde,  Regidor dEsports,  Joventut, Promoció Lingüística, Foment Local, Festes, Turisme i Brigada.

Legislatura 2015-2019: Segon Tinent Alcalde, Regidor dUrbanisme, Foment Local, Promoció Econòmica, Turisme, Esports, Medi Ambient i Promoció de Festivals.

Legislatura 2019-2023: Primer Tinent Alcalde, Regidor dUrbanisme, Foment Local, Indústria, Projectes Europeus, Seguretat Ciutadana i Promoció de Festivals.

Segons la nota de Compromís i elaboració pròpia