L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.969
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:62.629

dimarts, 12 de juliol del 2022

L'Ajuntament dedica més de 100.000 euros per a pal·liar la desocupació agrícola en aquest estiu


Tavernes... sempre en positiu.
 
L’Ajuntament de Tavernes ha contractat per a un període de dos mesos un total de 37 treballadors agrícoles a través del programa de Foment del Treball Agrari que impulsa el Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) en col·laboració amb les corporacions locals.
 
 

El regidor de Foment Local, Josep Llàcer, junt a les regidores de Serveis Públics, Noèlia Alberola, i de Personal, Encar Mifsud, han donat la benvinguda als nous treballadors i treballadores, destacant que “un estiu més l’Ajuntament ha prioritzat i aconseguit els recursos per a millorar l’ocupació local i pal·liar la marcada estacionalitat del sector agrícola alhora que es millora l’entorn natural i rural del nostre poble”. 


L'estiu d'enguany, 2022, amb una primera subvenció concedida de 100.899,22 euros, s’han contractat inicialment 30 peons agrícoles i 7 capatassos, que treballaran des de juliol fins a setembre en la millora, neteja i adequació de l’entorn natural, els camins rurals, espais verds i les séquies del terme municipal i àrees recreatives i neteja del límit urbà. 
 


El programa d’ocupació ajuda a pal·liar la desocupació agrícola estacional i garanteix un complement de renda mitjançant els Plans Especials d’Ocupació Agrària. 

Segons la nota del Gabinet de Premsa i Comunicació 12/07/2022 15:48