L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:1.990
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:36.904

dimarts, 9 de maig del 2023

AVUI DIJOUS Sico Fons presenta "La mel de la vida" a les 19'30 hores en la Casa de la Cultura


Dijous, 11 de maig, l'escriptor valler Sico Fons presenta el seu darrer llibre “La mel de la vida”, en la Casa de la Cultura a partir de les 19'30 hores. Una obra on Sico Fons ens parla de les seues experiències relacionades amb aquest món, pràcticament des que va nàixer, ja que van ser els seus pares els qui iniciaren la família en l’art (ens permetéreu aquesta qualificació) de tallar la mel. Presentarà l'obra el mestre Jaume Talens.

 Aquest llibre ens parla d'eixe món, alhora que, de tant en tant, ens descriu més científicament, però de manera amena, el món de les abelles i la seua relació amb els humans.

Un llibre actual per la problemàtica del món de les abelles, molt castigades actualment pels canvis climàtics i pels productes fitosanitaris, fins a l'extrem d'alçar veus que recorden que sense pol·linització, que fan majorment les abelles, no hi ha fruits ni molts aspectes de la vida sobre la Terra.