L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 19 de maig del 2023

XI - Millors centres educatius amb una inversió de 23 milions


 

Compromís ha engegat el programa general de millora dels centres educatius de Tavernes, obres contemplades dins del Pla Edificant de la Conselleria d'Educació. L'Ajuntament ja disposa de la delegació de competències i s'està procedint a la redacció dels projectes.

Una inversió superior als 23 milions d'euros en centres educatius

 

 CEIP Sant Miquel - 4.544.810 euros

 

 

 

Obres de millores en les aules, habilitació d’un ascensor, ampliació del gimnàs,  menjador, millora de la tanca exterior i l’enderrocament i reconstrucció del mur de contenció de la zona de jocs.

 

 

CEIP Divina Aurora - 3.057.709 euros

 

 

 

Sala polivalent d’usos múltiples, amb 90 metres de superfície, l’habilitació de l’aula informàtica de 75 metres, la biblioteca de 50 metres, un gimnàs i aules de recolzament per a Primària i Educació Especial de 25 metre, un aula polivalent de 50 metres per educació infantil, reubicar l’entrada principal i s'instal·lar un ascensor.

 

 

CEIP Alfàndec - 800.000 euros.

 

 

 

 

 

Instal·lació de dos sistemes d’ascensor, nous lavabos al pavelló infantil, lavabos adaptats i per al professorat, la modificació de l’accés nord i millores en finestres del pavelló infantils. Gimnàs al primer mòdul amb vestidors, lavabos, magatzem i una sala per a la caldera.

 

 

 

 CEIP Magraner -  2'8 milions

 

 

 

 

Habilitació d’un menjador per a 90 alumnes, sala d’usos múltiples, aula per educació especial i aules de reforç a primària, gimnàs integrat a l’espai cobert de la pista esportiva i espais auxiliars en els vestidors. Biblioteca i els despatx de la direcció i cap d’estudi.

 

 

 IES Jaume II el Just: 11 milions

 

 

L'edifici es conservarà i serà remodelat totalment. Es mantindrà l’auditori, els dos gimnàs, els laboratori, els tallers de tecnologia  i totes les instal·lacions existents en l’actualitat.