L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.710
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:20.663

dilluns, 15 de maig del 2023

Avui dilluns, dia 15 de maig, a la Casa de la Cultura i a les 20'15 hores tenim una cita amb Joan Baldoví i Josep Llàcer.

 
Avui dilluns Tavernes té una cita que no podem perdre amb el candidat de Compromís a la Generalitat, Joan Baldoví i amb el candidat a l'alcaldia de Compromís, Josep Llàcer. 
 
A Baldoví l'hem vist i escoltat moltes vegades defensen els valencians i la nostra terra des de la tribuna del Congrés de Diputats, a Llàcer des dels plens i més que res, des de la magnifica gestió realitzada des de les àrees que presideix en l'Ajuntament.
 
Dilluns serà el moment de parlar personalment, en un nou concepte de proximitat i atenció directa als problemes de la ciutadania: els dos candidats xerraran amb totes i tots vosaltres, respondran preguntes, aclariran conceptes.
 
Un acte molt interessant on es podrà parlar de les polítiques que posen el centre a les persones i que milloren la vida de la gent que hi viu a la nostra geografia.