L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 21 de maig del 2023

El nou parc del Molló està obert als xiquets i xiquetes. 852.473 euros ha invertit Compromís en jocs infantils

 

Els nous jocs infantil del Molló ja estan operatiu i pot ser usat pels xiquets i xiquetes de fa uns dies després d'acabar la col·locació del paviment de cautxú que serveix de seguretat i evita colps als menuts. Els jocs estan ubicat en una placeta del Parc del Mollo i han representat una inversió de 56.000 euros que ha subministrat l'empresa vallera "Cespyser 2013 SL".
 
 
 
Amb aquesta inversió de 56.000 euros, el govern de Compromís porta invertits en parcs i zones de jocs infantils la quantitat de 852.473 euros. (Més i completa informació clicant l'enllaç).
 
 Recordem que fins l'arribada de Compromís al govern no hi havia zones de jocs en la ciutat i en platja i en tots aquests anys s'han executat els parcs del Cambro, Cantalot, Accessible del Canal i altres zones de joc de nova construcció o ampliació en el passeig Lepant, passeig de Colon (3), País Valencià, Plaça d'Espanya, els Sequers, Na Violant d'Hongria, Divina Aurora i, en la platja, el parc de la Plaça del Moro, Bolomor, Goleta i altres en avinguda i plaça de Bolomor.
 

 
 
 
 
El regidor d'Obres i candidat de Compromís, Josep Llacer, ha recordat que s'havia compromés a finals de l'estiu passat a instal·lar aquests jocs abans de l'estiu del 2023. "Això ho hem complit. Ha resultat un espai atractiu per als xiquets i xiquetes  i complement del parc de parc de cal·listènia, la tirolina i el parc caní, unes obrs que Compromís ja havia dut a cap en aquesta zona nord de la platja".  El regidor ha assenyalat que es procedira també a ampliar la quantitat d'arbres al voltant de la zona de jocs.
 
 
 
Els dos jocs principals, un amb forma de torre i un segon representa un vaixell, seguint la temàtica del lloc on s'ubiquen la platja. Els xiquets i xiquetes hauran de pujar a la torre o al vaixell i deixar-se caure pel tobogan de cadascun, un en forma de tub i l'altre en forma de canal com es veu a les fotografies. La zona de jocs es complementa amb jocs individuals al voltant. Aquest joc com es preceptiu per llei, reuneixen totes i cadascuna de les normes de seguretat de les instal·lacions infantils muntades per l'Ajuntament i estan homologats.