L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 29 de maig del 2023

AMPLIACIÓ: El CEIP Magraner inaugura dimecres "Museu de l'absurd" en la Casa de la Cultura


El CEIP Magraner  en col·laboració amb l'AMPA del centre ofereix l'exposició "Museu de l'absurd" la inauguració del qual serà al vestíbul de la Casa de la Cultura el proper dimecres dia 31 de maig a les 19:00h i es podrà visitar fina al dia 21 de juny. L'acte s'aprofitarà per fer una campanya del quilo i una actuació de la coral Marinyén.

Aquesta activitat s'emmarca dins de la programació de la Xarxa d' Escoles Associades de la UNESCO i conta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tavernes, "Plàstic preciós" i la Coral Marinyén de Tavernes que actuarà a l'acte d'inauguració.

 

La iniciativa de la Xarxa d'Escoles UNESCO pretén conscienciejar sobre la problemàtica de la contaminació per plàstics, especialment d'aquells d'un sol ús que estan convertint-se en un greu problema mundial.