L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 28 de maig del 2023

Tot i la victòria final de 22-3 l'Inter Rugbi Club no va poder eliminar el CEU de Barcelona

No va poder ser malgrat l'excel·lent partit que va quallar l'Inter RC que finalment es va imposar al CEU pel resultat de 22-3.  Al descans els dos conjunts es van retirar amb igualtat al marcador: 3-3.

La impressió general entre els afeccionats és que l'oportunitat es va perdre en el partit d'anada a Barcelona, quan el CEU vencia a l'Inter pel resultat de 50-21. Un total de 29 punts que ha pesat com una llosa en el conjunt de l'eliminatòria i que no han pogut anul·lar els 19 punts que ahir aconseguia el combinat que representa el rugbi valler.

De tota manera, la victòria d'ahir al Vergeret i el resultat de 22-3  demostra que l'Inter té potencial per eixa divisió d'Honor B, que s'ha escapat potser perquè va pesar massa la responsabilitat en el partit de Barcelona, segons algunes opinions dels afeccionats.

El partit va tindre una primera part on ja dominava l'Inter que no va poder culminar algunes de les bones jugades que va oferir als assistents al camp, mentre el CEU es mostrava com un equip sòlid, equilibrat i que es desplegava ràpidament, i amb d'aquests atacs ràpids va aconseguir, ja quasi el final d'aquest primer temps, el tir als pals i els seus únics 3 punts.

La segona part va resultar molt més dinàmica, més ràpida per al conjunt local, amb poques faltes i on el CEU no va poder trencar la línia de defensa de l'Inter, que a poc a poc amb bones jugades va aconseguir arribar als 22 punts, i assolir la victòria del partit.

Molt bon ambient en el Camp del Vergeret, animació en la graderia amb xaranga inclosa i com que era dia de reflexió, presència de candidats dels partits que avui es presenten a les eleccions. L'ocasió ho demanava, tot i que hi ha qui no ha xafat pràcticament el camp del Vergeret en anys per vore el rugbi. Entre els assistents el candidat de Compromís, Josep Llàcer, vestit amb la samarreta del club del qual ha sigut jugador, entrenador i que no se'n perd molts dels partits.