L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 12 de maig del 2023

A les 00 hores començava la campanya electoral del 2023



A les 00.00 AM hores del dia 12 de maig del 2023 començava la dotzena campanya electoral municipal d'ençà que la democràcia arribava als nostres ajuntaments. I novament, unes eleccions més, la Plaça Major esdevenia el centre de l'activitat política de la nit. La nit amenaçava pluja i de fet va aparéixer alguns moments, sense arribar a impedir la festa electoral.
 
Compromís havia triat com a lloc de reunió un dels bars de la plaça, i allí acudiren sobre les 22 hores vuitanta persones, entre candidats i militants, per un sopar d'entrepà que va servir per comentar les novetats del dia i últimes sobre eleccions. 
 
 
 
A poc a poc arribaren la resta de partits: Esquerra Unida amb una original samarreta que juga amb el nom del candidat i les EU;  el PP que havia organitzat un sopar a la vorera de la seu, un local prop de la plaça i que arribava acompanyats de molts militants de Simat i Benifairó que havien participat en el sopar, el PSOE i Som d'Esquerres-Gent de Mariola... tots puntuals a la cita de les 00:00 hores d'avui divendres. Mentre la festa de l'enganxada dels primers cartells s'esdevenia, de Vox només hi havia el cartell que presenciava el desplegament des d'una balconada de la plaça. No hi acudiren.
 
La cita era a la mitjanit, la llei una hora assenyala, tot i que sempre hi ha qui trenca normes, i abans d'eixa hora marcada per la llei, ja havia penjat les banderoles del partit.
 
 



                                                   

En Compromís, Josep Llàcer, com a candidat a alcalde, era l'encarregat d'enganxar el primer cartell, cosa que feia entre aplaudiments i crits d'alcalde, alcalde. A destacar en aquest punt, l'afectuosa salutació entre Llàcer i Zeus Grau, potser recordant tantes batalles esportives que han viscut junts en l'equip del rubgi en el mateix bàndol i que ara, amb les eleccions, cadascú juga en un camp diferent, però com deien "amigos para siempre" i amb la sana voluntat de treballar per Tavernes. 
 
 
                                    

L'operació d'enganxada va continuar als panells de davant el Camp de Futbol i del Centre de Salut. Una nit d'harmonia era la nota dominant en la nit.  Esperem que dure. Entradeta la matinada, última foto , últims cartells i cap a casa. La campanya electoral - alguns recordaven amb ironia allò de "El Circ Electoral" - ha començat.