L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.710
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:20.663

dimarts, 23 de maig del 2023

VÍDEO DE CAMPANYA 1: Jordi Joan presenta al candidat de Compromís Josep Llàcer com a una "bona persona" i "excel·lent gestor".

 

Dijous passat Compromís celebrava l'Acte Central a la Plaça de Rafael Chirbes (Casa de la Cultura) omplint la plaça amb unes 450 persones assistents.

L'exalcalde valler de Compromís, Jordi Joan, era l'encarregat de presentar al candidat de Compromís Josep Llàcer del qual afirmava que a més de les qualitats de bon gestor, treballador, constant en la feina, ser el millor coneixedor de les àrees de l'Ajuntament, per damunt de tot destacava per ser "una bona persona".