L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.861
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 9.266

divendres, 12 de maig de 2023

L'INTER de rugbi juga la segona semifinal d'ascens a Divisió d'Honor B contra el UNIZAR de Saragossa el pròxim diumenge


El diumenge 14 de maig el "Camp Juan Palomares" de Cullera acull la segon semifinal per al ascens a la Divisió d'Honor B, un partit que enfrontarà al INTER i al Unizar, de Saragossa. La veritat és que tot fa suposar que serà un mer partit de tràmit després que l'Inter va guanyar el partit d'anada a Saragossa per un totala de 73 a 6, cosa que fa suposar l'ascens del combinat entre els quals hi ha els vallers.

I ja pensant en la final cal dir que serà contra el CEU de  Barcelona, amb l'al·licient que el guanyador de la final pujarà a Divisió Honor B. Queda per especificar quin calendari marcarà la Federació.

Cal indicar que només promociona un equip, perquè la Villajoiosa baixa a Divisió d'Honor B, al no guanyar cap partit de la lliga, amb la qual cosa  ocuparà un lloc dels dos lliures.