L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.769
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:24.915

diumenge, 21 de maig del 2023

El CEU venç a l'Inter CR, però l'eliminatòria es resoldrà dissabte, dia 27, a TavernesAhir es va jugar el primer partit d'una eliminatòria clau en la gran temporada que ha realitzat l'Inter RC de rugbi. Es jugava al camp de la Foixarda a Barcelona el partit d'anada de la final del play-off d'ascens a la Divisió d'Honor B front al CEU de la ciutat comtal.

Molta il·lusió i molt de treball de preparació del partit, però les coses no anaren al final com tots hauríem volgut, i no va ser per falta d'esforç ganes i bon joc dels nostres jugadors. Tot i això, el nostre equip va ser vençut pel resultat de 50-21. Al final de la mitja part el resultat ja deixava molt tocats els vallers amb un resultat de CEU 30-7 Inter CR. 
 


Ens queda el partit de tornada que serà el dissabte, dia 27 a les 18 hores, 6 de la vesprada en el Camp del Vergeret que estrenarà la seua recent homologació perquè es puguen jugar partits de categoria superior.

Tot està per fer encara i tot és possible. I ho podem aconseguir amb l'ajut i els ànims dels vallers i valleres que hem d'acudir, omplir el camp el pròxim dissabte, perquè hem de portar entre aplaudiments i crits d'ànim a la victòria final.
 
L'Inter CR us espera a tots i totes el dissabte que ve. Per un equip de Tavernes en la divisió d'honor B. Per celebrar com cal el 90 aniversari del club.