L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.084
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.036

dimarts, 23 de maig del 2023

X - Govern de Compromís o com aconseguir 15 milions per a programes i tallers d'ocupació amb treball a centenars de vallers i valleres

 

Han estat, si fa no fa, 15 milions d'euros dedicats a programes i tallers d'ocupació per pal·liar la desocupació a Tavernes. I amb això, la nostra ciutat està entre els localitats valencianes que més subvencions ha aconseguit de les Administracions. Un gran treball que ha estat possible per les gestions i la faena ben feta dels tallers des del 2016 amb la reunió que va marcar tot el programa de tallers d'ocupació que han estat vigents fins aquest 2023, i en especial les cinc edicions de "Millorem Tavernes".
 
 

 
Son tallers i programes amb noms diversos segons l'objectiu ("Millorem Tavernes", "Empuju", "Emcuju", "Emcorp", "Avalem joves" i el "Sepe Agrícola" ) però tots amb el denominador comú de lluitar contra la desocupació. A Tavernes han representat una inversió de 15 milions d'euros, majorment en subvencions  aconseguides des de la regidoria de Foment pel regidor i actual candidat de Compromís, Josep Llacer. 

Setembre 2016: Reunió amb el SERVEF per iniciar els tallers "Millorem Tavernes"
    
El conseller d'Indústria i Treball visita els tallers d'ocupació de Tavernes

 
Els tallers i programes d'ocupació a Tavernes s'iniciaren en el 2016, després d'una reunió del govern de Compromís amb el SERVEF (vore fotografies), i  s'han desenvolupat sobre la base mixta de formació-ocupació de les persones contractades i que no tenen treball. 
 
 
 
 
 
 
Les gestions s'han plasmat en tallers, aprofitats per a la realització d'obres o serveis d'interés general per a Tavernes, però també perquè centenars de vallers i valleres hagen rebut una formació especialitzada que els permet obtenir el Certificat de Professionalitat i els ha facilitat integrar-se en el mon laboral.
 
 

Els programes i tallers d'ocupació s'han convertit en un referent social a Tavernes gràcies al treball realitzat des del govern de Compromís, i molt especialment pel regidor Llácer, com a responsable de Foment.