L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:1.990
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:36.904

dilluns, 8 de maig del 2023

Només pel gust de destrossar i fer malbé els espais urbans... Atac de vandalisme a la replaceta del Tio Julio



Actes vandàlics en la replaceta del Tio Julio només pel plaer de destrossar de desfer allò que dóna una bona imatge de la ciutat. 
 
El regidor Josep Llàcer, responsable del taller d'ocupació "Millorem Tavernes V" que va dur a cap la tasca de millorar aquest espai urbà fa unes setmanes, ha denunciat en el seu Facebook aquest acte, de gent incívica, que no respecta els espais públics ni el treball que fan entre altres persones i en aquest cas concet, els  operaris i els tallers d'ocupació.
 
 
Fa apenes 2 setmanes que el taller "Millorem Tavernes V" va deixar la placeta del Tio Julio en un estat immillorable, perfecte. La matinada de dissabte-diumenge va ser aprofitada  per aquest gent per deixar-ho tot llançat a perdre.
 
Si des de l'Ajuntament es fan treballs i esforços i després hi ha qui s'empenya en desfer-ho tot... ni com  a poble ni com a societat avancem.