L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 20 de maig del 2023

El CEIP Magraner premiat en el concurs del "Dia de l'Esport"

 

El CEIP Magraner ha estat un dels sis centres del País Valencià premiats en el concurs del "Dia de l'Esport", una jornada esportiva destinada a tota la comunitat educativa, i que compta amb el patrocini i organització de la Fundació Trinidad Alfonso. La professora coordinadora en el centre ha estat Angela Cors, mestra d'Educació Física

El CEIP Magraner ha estat escollit entre les més de 300 centres valencians i és un dels sis centres guanyadors de l'edició d'enguany rebent d'ací unes setmanes el premi consistent en una entrega valorada en mil euros de material esportiu de Decathlon. La resta de centres són IEs Rafal (Rafal), CEIP Antonio Machado (Torrent) CEIP Francisco Giner de los Ríos (Cheste), IES Llombai (Borriana) i CEP Pintor Sorolla (Elda)

 


El CEIP Magraner ha donat les gracies a tota la comunitat educativa per la seua implicació i col·laboració, per participar en aquesta jornada i especialment a Toñi Fernández per les sessions de pilates, a l'AMPA per l'esmorzar, a les famílies per practicar esport, a Salva Alario per les fotografies i a Fran Lledó pel taller de marxa nòrdica organitzat per l'Ampa .
 
 

El Dia de l'Esport és una iniciativa dirigida a centres educatius de primària i secundària amb l'objectiu de promoure l'activitat física entre l'alumnat. Cal dir que l'activitat implica un total de 1.049 centres espanyols en aquest 2023, cosa que es tradueix en 350.000 alumnes , xiquets i xiquetes, fent una activitat fisica extra i compartint els valors de l'esport.