L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 26 de maig del 2023

Missió complida: El centre "Víctor Calatayud" ja està complet, amb inversió de més 1 milió d'euros per a Centre Infantil, EPA, Escola d'Arts Plàstiques i Centre del Taller d'Ocupació



El centre polivalent "Víctor Calatayud" ja està complet després que a càrrec de la regidoria d'Educació, que dirigeix Fina Vercher, de Compromís s'haja completat la dotació de material per a les aules construïdes en l'edifici per a dedicar-les a l'Escola  Municipal d'Adults, l'Escola Municipal d'Arts Plàstiques i el Taller d'Ocupació. 

Des del 2012, la inversió total realitzada amb un govern de Compromís ha estat superior al milió d'euros, després que les primeres obres s'iniciaven en el 2012, quan es firmava l'execució de la primera fase del Centre Educatiu "Víctor Calatayud", per construir el primer servei de l'edifici: l'Escola Infantil "Víctor Calatayud", per als més menuts.

 

Una imatge històrica: La regidora de Contractació, Llum Sansaloni, de Compromís, firma el contracte de l'obra de l'Escola Infantil

El regidor d'Obres i candidat a l'alcaldia per Compromís ha expressat la seua satisfacció en el perfil del centre en comprovar les aules completes amb el nou mobiliari per aquest centre integral, que ja funcionarà amb totalitat i plena normalitat amb el nou curs de setembre.

 

 

"Compromís Tavernes, a través de les dues regidories d'Educació i la d'Obres ha fet una aposta seriosa perquè Tavernes siga un referent en polítiques educatives, i seguirem treballant per proporcionar un horitzó de vida digna a totes les veïnes i veïns" ha indicat Josep Llàcer.

La regidoria d'Obres, que dirigeix Josep Llàcer, ha estat la responsable d'una inversió superior als 200.000 euros per construir els nous aularis en la planta baixa i en la primera planta, més els serveis complementaris i un ascensor adaptat per a contribuir a l’eliminació de barreres arquitectòniques de l’edifici. 

 

Una vegada acabada l'obra, la regidoria d'Educaci, dirigida per Fina Vercher, ha estat encarregada de dotar el material de les aules, per a la qual cosa ha destinat 107.474 euros en l'equipament del mobiliari i  equips informàtics de les noves aules de l'edifici, que podran iniciar la seua activitat lectiva el proper curs escolar 2023/2024.