L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 21 de maig del 2023

La Creu Roja de Tavernes oferta 32 places de Salvament i Socorrisme


L'Ajuntament, a través de la Regidoria de Serveis Públics, que dirigeix la regidora de Compromís, Noe Alberola, va gestionar i arribar a una acord amb Creu Roja Tavernes perquè l'ONG siga l'encarregada de prestar aquest estiu el servei de salvament i socorrisme en les dues platges de Tavernes, la Goleta i la genèrica platja de Tavernes. 

Una bona gestió de la regidora de Serveis Públics, Noèlia Alberola, que havia informat que pròximament s'obriria una borsa de contractació perquè tots els veïns i veïnes de Tavernes amb la titulació corresponent puguen optar als diferents llocs de treball.
 
Ara s'ha donat a conéixer l'oferta de Creu Roja per tal de complir l'acord assolit amb l'Ajuntament.

 
 
 
OFERTES DE TREBALL
 
Servei de salvament i socorrisme a les platges de Tavernes
 
Creu Roja de Tavernes fa pública l’oferta d’ocupació per a cobrir un total de 32 places per a l'estiu. Els interessats/interessades podeu trobar les característiques de cadascuna i inscriure-vos en les ofertes de treball en els següents enllaços. 
 
 
🚑 Tècnic/a Emergències Sanitàries (TES): http://ow.ly/GAaX50OsJv 
 
🏊 ♿️ Socorristes bany adaptat: http://ow.ly/kYsZ50OsJvu
 
🚤 Patró d’embarcació: http://ow.ly/G02j50OsJvR
 
👥♿️ Auxiliar bany adaptat: http://ow.ly/BUAL50OsJvV