L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimecres, 24 de maig del 2023

9 - Els candidats de Compromís a les eleccions municipals 2023: 5 i 6

 

Candidats i candidates de Compromís a les eleccions municipals 2023.

Números 5 i 6  de la llista electoral

Juanjo Tur, número 5. Professor de secundària. No hi ha planeta B. I Compromís és l'únic partit verd que a nivell local pot canviar les coses, perquè des de Tavernes tenim molt per fer i molt a dir en polítiques de sostenibilitat, medi ambient i conscienciació en la lluita contra el canvi climàtic.

Fina Vercher, número 6. Mestra. Consolidem un present de qualitat de vida i dignitat però treballem també per un futur il·lusionant. I la millor manera per fer-ho és invertir en educació, imprescindible per créixer amb oportunitats, formació i valors. Amb Fina Vercher lluitem pel present i per un futur en igualtat, equitat i possibilitats per a totes i tots.