L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.894
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 48.978

dijous, 25 de maig del 2023

La Regidoria de Benestar Animal instal·la el cinqué refugi per a gats de carrerL’Ajuntament,  a través de la regidoria de Benestar Animal que presideix Mònica Palomares i en col·laboració amb l'Associació Animalista Tavernes, ha instal·lat el cinqué refugi per a gats de carrer.
 
 
 
 
Gràcies també a la col·laboració de la Brigada Municipal, s’ha recuperat un nou contenidor de reciclatge per tal de controlar l’evolució de les colònies felines, garantir el seu benestar i mantindre net l’entorn de la zona propera al mur i a l'IES Jaume II el Just.
 
 
 
 Les voluntàries i voluntaris de l’Associació Animalista han estat els encarregats de decorar i donar vida al contenidor i, com en la resta de refugis, s'encarregaran d'alimentar i controlar la colònia felina de forma coordinada amb la Regidoria de Benestar Animal.