L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 15 de maig del 2023

Membres d'Alpesa Gaseles Nòrdiques i del Centre Excursionista participen al Campionat d'Espanya Individual 2023



L’Equip Alpesa Gaseles Nòrdiques i esportistes del Centre Excursioniste han participat en el Campionat d'Espanya Individual 2023 i la 3a Prova de Copa d'Espanya 2023 amb el sobrenom de "Memorial Pablo Ariza" que es va celebrar ahir diumenge a la localitat d'Azagra de Navarra.

 

Com ja hem publicat en un avançament, el valler Ramón Àlvarez,  ha aconseguit en eixe campionat el subcampionat d'Espanya i subcampió de la Copa d'España Iberdrola de Marxa Nòrdica. Ara completem la noticia destacant-hi l'excel·lent participació i bons resultats dels marxadors vallers en terres navarreses.

El recorregut, com ja havíem informat, era de 16Km en el que s’havia de donar 5 voltes a un circuit de 3,2 km i els marxadors i marxadores hagueren de realitzar un sobre esforç en haver de marxar lluitant contra el vent i la pluja durant tota la competició.

 

 

 

Aquests són els resultats:

➡️ Ramon Alvarez Borràs 2n Absolut i 1r VAM amb un temps d’1h30’38”
 
➡️ Jordi Moreno Català. 2n Junior amb un temps d’1h39’43”
 
➡️ Josep Clar Mahiques 2n Promesa  amb un temps d’1h50’06”
 
➡️ Juan Carlos Clar Hernández 5é en la seua categoria VCM amb un temps d’1h51’39”
 
➡️ Jordi Moreno Llopis 22 VBM amb un temps d’1h51’39”
 
➡️ Magda Mahiques Morant 10 VBF amb un temps d’1h58’07”
 
➡️Merxe Carbonell Ferrando 8ª VCF amb un temps de 2h 06’49”

Categoria Infantil

 

 

Recorregut de 6,4km en el que donaren 2 voltes al circuit de 3,2km

➡️ Joan Talens Mifsud 1r Classificat  amb un temps de 44’45”

 

 

En aquesta ocasió, Juan Carlos i Jordi competien amb la samarreta de les Gaseles Nòrdiques representant al CETV i la resta de membres representant a la Selecció Valenciana FEMECV

La nostra enhorabona