L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 14 de maig del 2023

5- Els candidats de Compromís a les eleccions municipals 2023: 13 i 14

 

 


 

Candidats i candidates de Compromís a les eleccions municipals 2023.

Números 13 i 14 de la llista electoral

Lola Zapata, numero 13. Professora d'Educació Especial. "Tavernes és una ciutat oberta, inclusiva, integradora, amable, diversa, que cuida, que té cura dels seus habitants. I anem a seguir per eixe camí, sent referents en qualitat de vida.".

Ricard Mifsud, número 14. Zelador. "Tavernes s'ha convertit en un epicentre cultural, musical i festivaler de primer ordre. No només com a importadors de festivals de música reconeguts arreu del territori, si no, també, exportadors de grups de música vallers que han pogut nàixer i créixer en un poble ple de música, vida i alegria."