L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.861
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 9.266

diumenge, 14 de maig de 2023

Compromís fa balanç (II) : Inversió de 1.787.162 euros en obres diverses en la part mitjana-centre del poble

 
 
 
Nosaltres informem. Sense engany,
amb xifres i fotografies de les actuacions
El vot el decideix vosté.

 

Relació dobres en la zona mitjana: 1.787.162 euros

S'han invertit eixos diners, però la pregunta és: ¿Quantes obres més s'haurien fet amb els 25 milions que Compromís ha hagut de pagar pel deute del PP en l'Ajuntament? 

(Nota: En les obres executades no  s'han quantificat ni inclós els treballs d'accessibilitat executats pels tallers d'ocupació "Millorem Tavernes").

 
Compromís ja ha acabat les obres del Centre Respir i l'habilitació del Centre Víctor Calatayud com a escola de l'EPA, Arts Plàstiques i Tallers d'Ocupació. Aquestes dues obres han suposat una inversió total superior al 1'2 milions d'euros. Sí, són coses que no es noten però suposen una gran inversió i millores per a la ciutat i l'educació.
 
Però a banda Compromís ha invertit més de mig milió d'euros en obres de carrer en la zona centre: millora d'accessibilitat, passos de vianants, reparació de voreres en la denominada zona mitjana-centre de Tavernes.  Compromís és el partit que més ha invertit en obres per a Tavernes i els números ho demostren.

- Centre Respir del carrer la Barca: 217.667 euros

 


- Construcció de l'edifici Escoleta Infantil "Víctor Calatayud": 751.495 euros
- Habilitació i equipament del Centre "Víctor Calatayud" com a escola d'EPA, Arts Plastiques i Taller d'Ocupació: 310.000 euros 


- Millora encreuament i accessibilitat del carrer Mitja Galta-La Barca i millora i ampliació de voreres del carrer de la Mar i Mare de Déu dels Desemparats, així com el nou col·lector  de la Mare de Déu de Desemparats: 179.000 euros.

 
- Millora accessibilitat del carrer la Barca, millora accessos i passos vianants a la plaça dels Sequers: 194.000 euros
- Guals practicables Avinguda Germanies encreuament C. Major, València, la Mar i Alfàndec: 15.000 euros
- Reparació voreres i escorcells millora accessibilitat d'Els Sequers i voltants (Mestre Serrano, Monestir, Sant Antoni, Alcalde Vicente Gómez, 25d'Abril): 120.000 euros

 

 


 

No està comptabilitzada la despesa de la rotonda construïda davant la central de la Policia Local. Eixa obra l'ha pagada la Generalitat,  tot i que la gestió i obtindre la rotonda ha estat fruit del govern de Compromís i les gestions davant de Carreteres de la Generalitat.

 

 


 

Les obres de Carreteres de la Generalitat impulsades des del govern de Compromís han estat: Obres de l'Avinguda de la Valldigna (rotonda front a la Policia Local i millora accessibilitat i passos vianants, a més de parada autobús dels carrers del Clot, Barranc, Divina Aurora, la Farola, Reina Mora, Cambro).