L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 26 de maig del 2023

Campanya de l'Associació de Comerciants i l'Ajuntament "Junts guanyem tots"

 

 
L'Associació de Comerciants  ha donat a conéixer  que en col·laboració amb la Regidoria de Comerç que presideix Mònica Palomares de Compromís, igual que els anys anteriors es torna a posar en marxa la campanya de xecs "𝐉𝐮𝐧𝐭𝐬, 𝐠𝐮𝐚𝐧𝐲𝐞𝐦 𝐭𝐨𝐭𝐬" per a dinamitzar el comerç local i facilitar les compres al veïnat de Tavernes.
 
Talment com les altres campanyes, el/la veí/veïna abonarà la quantitat de 25 euros i a canvi rebrà 2 xecs en valor total de 50 euros per a gastar en els comerços de Tavernes.
 
 
L'Associació de Comerciants ha informat que avui mateix ha signat el conveni per valor de 30.000 euros a l'Ajuntament en presència de l'alcalde, Sergi González, i la Regidora de Comerç Local Mònica Palomares per a dur endavant la campanya que va tindre tan bona acceptació l'any passat.
 
La campanya de promoció del comerç local es durà a terme entre els mesos de juny i juliol, i es posaran en circulació un total de 2.000 xecs comerç.
 
L'associació indica que la pròxima setmana informarà de les dates d'adhesió per als comerços i els dies de venda dels xecs comerç.