L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.861
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 9.266

diumenge, 14 de maig de 2023

L'Inter de rugbi disputarà la final d'ascens a la Divisió d'Honor B
L'Inter de rugbi jugarà la fase d'ascens a Divisió d'Honor B després d'haver eliminat a l'Unizar de Saragossa, al qual ha vençut en els dos partits, el d'anada i tornada. El resultat del partit d'anada, amb un contundent 73 a 6, feia presagiar un partit fàcil, vaja d'aquells que se sol dia "un passeig amb lanxa", quan ha resultat tot el contrari tot i que el resultat d'avui, 52 a 11, del partit de tornada jugat en el "Camp Juan Palomares" de Cullera fa pensar en un partit fàcil. 

 

 

L'Unizar s'ha presentat avui reforçat respecte al partit de la setmana passada i ha oferit moment de bons rugbi, entretingut i molt disputat, tot i que l'Inter ha estat molt superior en totes les facedets del joc i arribava al descans en un marcador de 26 a 6.  La segona part, tot i els reforços de l'Inizar, ha seguit la mateixa tònica i al final el resultat ha estat un clar 52 a 11.

 

 

Partit jugat amb un bon ambient de públic, i a esperar el pròxim diumenge, quan es viatja a Barcelona per a enfrontar-se al  CEU, amb partit de tornada el diumenge següent, dia que es resoldrà l'ascens definitiu a la Divisió Honor B. 

 

Recordem que només promociona un equip, el vencedor perquè la Villajoiosa baixa a Divisió d'Honor B, al no guanyar cap partit de la lliga, amb la qual cosa  ocuparà un lloc dels dos lliures.

La nostra enhorabona.