L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 26 de maig del 2023

Inversió de vora mig milió d'euros: El local de la Policia Local ja és de propietat municipal

 
 
El local de la Policia Local de Tavernes ubicat a l'eixida de la població en sentit cap a Alzira ja és de propietat municipal, és des d'avui de Tavernes. Aquest mateix matí s'ha fet efectiva la compra davant de notari, amb la qual cosa es fa efectiva la decisió aprovada en el ple municipal del passat mes d'abril, quan a proposta de Compromís el consistori va aprovar per unanimitat la compra del local. 
 
Tal com es va indicar en aquell ple, el preu total de compra és de 480.000 euros. Tavernes ha adquirit avui un recinte que té una superfície útil interior de 800 m2 per a usos administratius (despatxos, dependències de treball  i reunions, sala multiusos a més de un vestidor)  i zona de magatzem i una superfície exterior sobre 230 m per aparcament. 
 
 
 
El recinte disposa de zona coberta i tancada, per estacionar els vehicles policials (6 cotxes i 4 motos) i una altra zona coberta i tancada per a dipòsit de vehicles que s’emporta la grua amb accés per porta independent de les oficines policials. 
 
Tal com va explicar en el ple d'abril el regidor responsable de la Policia Local, l'actual candidat de Compromís, Josep Llàcer, allò que és més important amb la compra, a més d'incrementar el patrimoni municipal,és la possibilitat amb la compra de poder efectuar reformes i millores per tal de condicionar l'edifici per a tots els usos que calen avui dia a una polia moderna, cosa que repercutira en la millora d'atenció als ciutadans.