L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.476
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 41.105

divendres, 19 de maig del 2023

7 - Els candidats de Compromís a les eleccions municipals 2023: 9 i 10

 


 

Candidats i candidates de Compromís a les eleccions municipals 2023.

Números 9 i 10 de la llista electoral

Andrés Gutierrez, número 9. Estudiant. Tavernes és una ciutat diversa, on tot el món té cabuda i on donem passes decidides, pioneres i valentes en favor de la inclusió, la igualtat i l'equitat. Enhorabona a Andrés Gutiérrez, primer muso de la història a una banda de música   tindre't a la llista és tot un goig!

Ana Belén Hernández, número 10. Operària Industrial.  El treball és una de les claus per a aconseguir una vida estable, equilibrada i de qualitat. Amb Ana Belén Hernández a les llistes continuem donant en la tecla de la recepta contra l'atur.