L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.337
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.555

diumenge, 14 de maig del 2023

El Benjamí A de la UE Tavernes s'ha proclamat Campió de Lliga Benjamí La Safor Iniciació


Sempre és un motiu de satisfacció anunciar una bona notícia esportiva, com la que us informem ara: El Benjamí A de la UE Tavernes s'ha proclamat Campió de Lliga després de vèncer al Villalonga en el seu camp per 3 a 2.

 

 

 

 

La nostra enhorabona a  l'entrenador Rafa Sansaloni, i al delegat Salvador Cardona , així com a tota la plantilla de jugadors que han aconseguit 70 punts i només han perdut 1 partit perdut en tota la Lliga Benjamí de 2 any La Safor Iniciació.

 

 Per cert, ahir per la vesprada els joves jugadors del Benjami A reberen un homenatge abans del partit dels major, la UE Tavernes que jugava contra el Xàbia 2-2.