L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

diumenge, 14 de maig del 2023

Tavernes va festejar ahir la patrona, la Mare de Déu dels Desemparats

 

Tavernes és un poble que cuida les seues tradicions, siguen populars i profanes, com el Ball de Disfresses, o la "Baixà" del Crist, com també cuida la seua gastronomia i expressions culturals, siguen religioses o no. I ahir va ser un dia de tradicions perquè Tavernes, com molts pobles del País Valencià, va celebrar la festivitat de la patrona amb una processó i la missa posterior en honor a la Mare de Déu dels Desemparats, uns actes sempre emotius per a celebrar la festivitat que se celebra cada any en el segon diumenge de maig.

 

 

 

En la processó hi han participat nombrosos veïns i veïnes, i ha estat presidida per la corporació municipal presidida per l'alcalde, Sergi Gonzàlez, i els tinents alcaldes,  Josep Llàcer, candidat de Compromís, i  Encar Mifsud, regidora de Cultura i Festes, a més dels membres de la Junta de la Confraria de la Verge dels Desemparats i les xiquetes i xiquets de la primera comunió.

 

 

 

El trajecte de la processó d'enguany va ser en eixida de l'església Sant Pere Apòstol per seguir un recorregut pels carrers l'Església, La Barca, La Mar, Major i La Soletat, fins a tornar a l'església, on s'ha celebrat l'eucaristia, mentre que la novena i el besamans va tindre lloc en l'Església de Sant Josep.