L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 18 de maig del 2023

Avui dijous ens visita Carles Mulet, un gran amic de Tavernes, qui amb Baldoví ha defensat els interessos de Tavernes a Madrid.

 


I qui és Carles Mulet? potser es pregunte algú. És un senador de Compromís, i la persona que ha exigit i ha defensat al Senat la solució dels problemes que tenim a Tavernes. I avui el tindrem entre nosaltres en l'acte central de Compromís.

Carles Mulet ha presentat esmenes, ha preguntat, ha fet propostes, ha interpel·lat ministres... ha fet tot el que ha estat en la seua mà per donar a conèixer a Madrid els problemes de la falta d'actuacions en el riu Vaca, la manca de solucions definitives a les platges de Tavernes i la falta d'ajudes per al centre d'interpretació de Bolomor. 

Ha efectuat una faena impagable en defensa de Tavernes, però també actua sempre en defensa de tots els pobles, així són 54.721 iniciatives en el Senat en defensa dels pobles i comarques del País Valencià, sense pensar mai en el color polític de qui li demana ajuda

.

Carles Mulet i els alcaldes de la Valldigna i de Xeraco a Madrid per tractar el pla del riu Vaca (2017) amb el Ministeri
 

Carles Mulet manté una relació estreta amb Compromís de Tavernes d'ençà la passada legislatura quan, entre altres iniciatives, organitzava una reunió (foto de dalt) amb el Ministeri per tractar de desbloquejar i reemprendre el projecte del Vaca, cosa a la qual el govern del PP es va negar.

Posteriorment va visitar Tavernes i la Valldigna i recorreria el riu Vaca per conéixer de primera mà la problemàtica, una deferencia amb Tavernes que mai no ha tingut cap diputat ni "jefe" ni del PP ni del PSOE. 

Mulet va explicar les iniciatives sobre el riu Vaca en el Senat

El senador de Compromís, Carles Mulet, va visitar Tavernes en agost del 2020 per interessar-se pels treballs d’exhumació i identificació dels víctimes de la Fossa  112 de Paterna, on el govern de Compromís de l’Ajuntament havia gestionat subvencions per als treballs, a més d’haver aportat ajudes de fons propis. El senador va retre un petit homenatge al que va ser alcalde valler, Vicente Gómez, afusellat pel franquisme. 
 
El senador en octubre del 2021 va demanar per escrit l'estudi d'un segon accés a l'estació del tren, pensant en la duplicació de la via i la millora de l'estació, petició denegada pel govern actual del PSOE. Sobre aquest tema, ha preguntat en diverses ocasions pel retard en les millores i el perquè eixa demora de la duplicació de la via, amb resposta del govern del PSOE sense aclarir res. Us adjuntem algunes de les desenes de preguntes fetes sobre temàtica de Tavernes al Senat.
 
 

 
 
 

 
Però en allò que més ha insistir Carlet Mulet són en les qüestions relacionades en les nostres platges: les peticions d'ajudes per temporals, o la demanda d'instal·lació de la malla geotèxtil dins de la mar que evite la desaparició de l'arena, o interessar-se per la reposició i manteniment d'arena suficient per tindre una platja digna i en condicions als estudis, per mantindre una bona oferta turística. 
 
Carles Mulet en una de les moltes visites fetes a la Goleta
 
 
En aquest context són moltes les peticions, escrits i preguntes de Carles Mulet, que han tingut com a resposta excuses i arguments fora de lloc sobre el que es preguntava sempre que cap dels dos governs que han estat implicats des del 2015, el PP primer i ara el PSOE haja avançat en cap solució. Us deixem algunes captures de les preguntes i peticions

L'ultima actuació defensant els interessos de Tavernes va ser una pregunta al ministre socialista Iceta sobre la falta d'ajudes a Bolomor. Millor que torneu a llegir l'enllaç següent:

https://lacotorradelavall.blogspot.com/2022/06/compromis-demana-i-no-obte-600000-euros.html

Un polític de trellat, de defensa dels valencians i valencianes, sense preguntar mai per la ideologia de qui li demana ajuda, digne de ser escoltat perquè segur que ens posarà al dia de tots els problemes que hem dit,  i que sempre els partits grans de govern a Madrid (PP i PSOE) han callat, no han dit mai res ni tampoc s'han preocupat de res.