L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 26 de maig del 2023

XIII - Promoció de Tavernes com a destinació de turisme. La riquesa de la nostra gastronomia

 


Compromís ha promocionat la gastronomia, les festes com les falles i en general a Tavernes com a destinació turística més enllà del sol i la platja a FITUR
 
 
 - Compromís ha promocionat els plats de la nostra cuina a FITUR i amb concursos professionals i amateurs. Els nostres menjars i postres tradicionals són reconeguts més enllà de la Valldigna.
 
 
Promoció de la nostra cuina a FITUR
 

- Els festivals de música han posar el nom de Tavernes dins del panorama musical i, a més, han aconseguit la visita de milers de persones i gran impacte econòmic a la ciutat. Van ser també motiu, conjuntament amb el jaciment de Bolomor, de promoció a FITUR.
 
La tasca de promoció del jaciment de Bolomor ens ha convertit en un dels destins preferits del turisme arqueològic i pedagògic.

 

 

- La inversió de més d'1 milió des del 2011 en instal·lacions esportives, i el suport a les associacions esportives valleres, ha facilitat un turisme esportiu amb esdeveniments esportius a nivell estatal i autonòmic. 
 
- Compromís ha efectuat una gran tasca de promoció de la gastronomia local, amb l'impuls de concursos professionals i amateurs de l'arròs de vigília o la singularitat de la "paella Valldigna".
 
 
 

- El treball, colze a colze, amb les comissions falleres ha fomentat la marca “Sis Falles, Una Festa” i el treball amb la resta d’associacions de festes populars ha generat un turisme festiu i de participació dels visitants, gràcies també a la presencia i promoció en FITUR. 
 
 
Promoció de les falles a FITUR

 
- La reconstrucció i senyalització de les sendes ha posat en marxa la “Ruta dels Sentits”, amb distinció “Sender Blau”, i el turisme de senderisme incrementat amb la Via Verda Carcaixent- Tavernes. 
 
 - Sense oblidar el nostre recurs turístic primigeni: platges amb bandera blava i amb les de Q Qualitur graciés a que els últims dotze anys Compromís ha executat el doble d’inversions que en els vint-i-cinc anys anteriors al 2011.