L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

divendres, 26 de maig del 2023

TEMA DEL DIA: El vot és un contracte amb un equip perquè treballe i gestione el nostre poble. I el millor equip el té Compromís

 

Un dels lemes més emprats pels Ajuntaments és "Treballem per a vosté". I és de veres: els treballadors, funcionaris, i qui dirigeix la gestió, els regidors, treballen per a nosaltres, per a la gent del poble, per a Tavernes. 

De cara el diumenge, dia 28, cal dir que l'Ajuntament no fa les lleis, només gestiona pobles. Posar la papereta a la urna serveix per triar l'equip que volem que gestione. El vot és un contracte amb unes persones perquè treballen per a nosaltres. I si he de triar qui ha de treballar per a mi, és tan clar com que l'equip de Compromís no té rival.

A més, amb el vot contracte l'equip que gestionarà els diners dels meus impostos. I si he de posar-los en mans d'uns o altres, miraré qui treballarà millor, en benefici meu i de Tavernes. I on millor mans estan és en Compromís, en això el seu equip se'n  du la palma, de carreró.

La ciutadania ha d'entendre que no és votar i au! ja hem acabat i fins a quatre anys. En votar prens la responsabilitat de triar un equip i igual que quan reformes la casa, o dus a arreglar el cotxe a un taller busques  el més eficient. I no  tries per les fotos o pels somriures, sinó per l'efectivitat i el treball que fan.

Ara passen pel carrer cotxes amb megafonia electoral demanant el vot. Majorment demanen el vot només per a una persona. Només Compromís se'n recorda que és tasca d'equip i amb "vota Compromís" reafirma la confiança en el seu grup, en l'equip electoral com a base ferma de la bona gestió municipal. Individualismes, no. Val l'equip. I el millor el té Compromís. 

Votaré i posaré la confiança en les persones que treballen des de fa 12 anys amb eficiència, que han gestionat i gestionen ben bé els diners de tots, eixos 16 milions de pressupost que té Tavernes. Compromís no cal que em demostre res: són 12 anys de funcionar com un rellotge en la gestió dels diners, dels impostos i amb això han beneficiat Tavernes, han salvat de la ruïna l'Ajuntament.

Les dites populars sempre tenen una gran càrrega de saviesa: no canvies si estàs bé, o una altra: qui estiga bé que no es menege. No cal canviar, i menys si el canvi d'equip pot dur de nou greus problemes a l'Ajuntament, aquells que tant ens va costar solucionar.

Perfecto Benavent
exregidor d'Hisenda de Compromís