L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.658
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 45.966

dijous, 25 de maig del 2023

10 - Els candidats de Compromís a les eleccions municipals 2023: 3 i 4

 

 

Candidats i candidates de Compromís a les eleccions municipals 2023.

Números 3 i 4  de la llista electoral

José Enrique Cuñat, número 3. Funcionari. Vivim en un lloc privilegiat, sempre ho diguem: tenim mar i muntanya, riu i horta, i ja hem parlat del present i del futur tant esperançadors que tenim. Però és que també tenim un passat patrimonial espectacular que perviuen a dia de hui i que cal cuidar i preservar perquè són els nostres tresors i donen sentit a tot el que som hui en dia.

Noèlia Alberola, número 4. Auxiliar d'infermeria. Persones per a cuidar i estimar: la terra, la cultura, la música, l'esport, la salut, el paisatge, la mar, la muntanya... i també a les altres persones. Només des de l'estima i la cura es pot créixer en drets socials i millores tangibles per a tota la població. Lluitar per la Igualtat real dia a dia. Seguir avançant en drets i qualitat de vida a la nostra preciosa ciutat.