L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.337
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.555

divendres, 26 de maig del 2023

VÍDEO DE CAMPANYA 8: Si la ronda de circumval·lació s'executa, no serà per Ximo Puig, que mai no se n'ha preocupat, com tampoc de Tavernes.


 

Josep Llàcer recordava en el míting central de campanya que no ha mai en cap reunió de la ronda de Tavernes, ni s'ha preocupat mai, i ara s'apunta i diga que es farà gràcies a ells. "Porte des del 2015 lluitant pel projecte i mai els he vist en cap de les moltes reunions que hem mantingut al llarg dels anys" deia el candidat de Compromís.