L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.263
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.362

dimarts, 16 de maig del 2023

6 - Els candidats de Compromís a les eleccions municipals 2023: 11 i 12

 

Candidats i candidates de Compromís a les eleccions municipals 2023.

Números 11 i 12 de la llista electoral

Melina Sala, número 11. Operària de l'Ajuntament. Defensar allò públic és defensar també els interessos de la ciutadania i l'Estat del Benestar, redundant en la qualitat de vida i en la cura de totes les persones, siguen qui siguen i com siguen.  

Joaquin Felis, número 12. Estudiant. Tavernes és ciutat de falles i Joaquín Felis és faller. Per això des d'ací dedica a les falles de Tavernes i a la Junta Local Fallera un reconeixent per la gran tasca que fan generant festa, comboi i alegria per tots els carrers i places del municipi.