L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 30 de maig del 2023

Una segona oportunitat de l'Inter RC d'ascens a la Divisió d'Honor B

 

 

L'Inter RC té una segona oportunitat per a ascendir a la Divisió d'Honor B si aconsegueix eliminar al CN Poble Nou de Barcelona, a doble partit. El primer partit serà ací, a casa, tot i que sera el Camp Joan Palomares de Cullera qui aculla el primer partit a les 5 de la vesprada. El segon partit s'haurà de jugar a Barcelona el dissabte següent.

Segons les nostres referències, és un equip fort, amb experiència, de la secció de rugbi d'una gran societat, com es el Club de Natació Poble Nou. Els vallers no ho tindran fàcil, per tant cal fer un partit d'anada si cal millor que el de dissabte contra el CEU, que va acabar amb una victòria de 22-3 contra un rival també poderós.