L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 26 de maig del 2023

La rotonda d'accés a la platja de la Goleta està ja pràcticament acabada: les fotografies més actuals



La rotonda d'encreuament que s'executa entre el Camí Reial (la comarcal CV-605 a Cullera) i el Camí de la Ratlla, continua a bon ritme tot i que en aquesta setmana, potser pel temporal de pluja que ens ha afectat, no s'ha treballat. 
 
 
Els projecte gestionat pel govern de Compromís i executat per la Diputació de Valencià ha entrat en les darreres fases d'execució. Ha suposat anys d'esforços i gestions del govern de Compromís, principalment a partir del 2015, i aquesta temporada estival després d'una inversió de 573.000 euros serà una completa realitat.
 
 
 

Una obra de la qual es beneficiaran els milers de vehicles que diàriament, sobretot a l'estiu, passen pel lloc per entrar o eixir a la platja de la Goleta. I que complirà l'objectiu previst: millorar la visibilitat i la seguretat viària, després de que s'haja eliminat el que ha estat durant anys un veritable punt negre viari. 

 

 

 

 

Quan passes pel lloc observes que està pràcticament tot enllestit, com també poden comprovar els/les lectors/lectores en les imatges que publiquem d'aquest divendres.

 .